WENGER

1,120 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 30.000 часа
  • Батерија 4V 3Ah запечатена запечатена киселина
  • Времетраење Чекор 1: 1 час / чекор 2: 2 часа
  • LED Pcs./Type 120 / SMD LED
  • Лумен 560 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 12W

Технички документи

SKU: 084 025 0012 Категорија: