ZARA-2

1,070 ден

Карактеристики на производот

  • Боја Матер Хром
  • Дифузорско стакло
  • Држач за светилки E27
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват Макс 2x60W 2x12W ESL

SKU: 026 003 0002 Категорија: