ZARA-3

1,640 ден

Карактеристики на производот

  • Боја Матер Хром
  • Дифузорско стакло
  • Држач за светилки E27
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Watt Max 3x60W 3x12W ESL

SKU: 026 003 0003 Категорија: