ZICO-4

650 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 30.000 часа
  • Батерија 1x4V 1.6 Ah батерија за полнење со затворен ацид
  • Времетраење 10 часа (чекор 1) / 2 часа (чекор 2)
  • LED Pcs./Type 30 SMD LED
  • Лумен 150 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Watt 3W

Технички документи

SKU: 084 012 0004 Категорија: