ZICO-6

1,020 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 30.000 часот.
  • Батерија 2x4V 1.6Ah Полнечка запечатена киселина
  • Времетраење 9 часа (чекор 1) / 2 часа (чекор 2)
  • LED Pcs./Type 60 / SMD LED
  • Лумен 300 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 6W

Технички документи

SKU: 084 012 0006 Категорија: