ZOFF

970 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 10.000 часа
  • Батерија 1.2V 600mAh Ni-Cd со батерија наполнење
  • Детален излез за итен излез вонредна состојба
  • Времетраење 90 минути
  • Лумен 50 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 1,5W

Технички документи

SKU: 084 019 0001 Категорија: