-30%
Previous product
OL3189 9,000 ден 7,200 ден
Back to products
Next product
OL3195 7,000 ден 4,900 ден

OL3194

6,500 ден 4,550 ден

Карактеристики на производот

LED светилка / тип LED SMD
Светлосна боја 4200K

– 1 Година гаранција –

Категорија: