AKASYA-4

1,460 ден

Карактеристики на производот

  • Тело од нерѓосувачки челик
  • Дифузорско стакло
  • Држач за светилки E27
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват Макс 60W

SKU: 075 006 0004 Категорија: