ASFOR-85

21,660 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 50.000 часот.
  • Боја бела црна
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Светлосна боја 4000K
  • Лумен 1400 lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 85W

Технички документи

SKU: 019 011 0085 Категорија: