-24%

ASLAN/S-20

1,270 ден 970 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 30.000 часа
  • Боја црна
  • Детали со PIR сензор
  • LED ПК. / Тип SMD LED
  • Светлосна боја 6400K
  • Лумен 1600 Lm
  • Напон 175-250V / 50-60Hz
  • Ватти 20W

Технички документи

SKU: 068 011 0020 Категорија: