-19%

ASLAN/S-30

1,350 ден 1,100 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 30.000 часа
  • Боја црна
  • Детали со PIR сензор
  • LED ПК. / Тип SMD LED
  • Светлосна боја 6400K
  • Лумен 2400 Lm
  • Напон 175-250V / 50-60Hz
  • Ват 30W

Технички документи