AVALON

6,160 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 30.000 часа
  • Боја Хром
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Светлосна боја 4000K
  • Лумен 2100 Lm
  • Volt 110-240V / 50-60Hz
  • Ват 35W

Технички документи

SKU: 019 018 0035 Категорија: