AVANGARD-24

7,410 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 50.000 часот.
  • Боја црна Бела
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Светлосна боја 4000K
  • Лумен 1680 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 24W
SKU: 019 005 0024 Категорија: