BAMBU-5

2,550 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 30.000 часа
  • Тело од нерѓосувачки челик
  • Боја Матер Хром
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Светлосна боја 4000K
  • Лумен 684 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 9W

Технички документ