-9%

BERN

1,600 ден 1,450 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 30.000 часа
  • Агол на зрак 21 °
  • Боја бела / црна
  • LED парчиња / типичен сијалички на сијалицата
  • Лесна боја 4200K
  • Лумен 2000 Лм
  • Волт 180-240V / 50-60Hz
  • Ват 30W

    Технички документи