BROADWAY-30

4,160 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 50.000 часот.
  • Боја темно сива
  • LED Pcs./Type COB LED
  • Светлосна боја 4200K
  • Лумен 3150 Lm
  • Volt 100-240V / 50-60Hz
  • Ват 30W