CAROLINE-28

590 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 30.000 часа
  • Боја бела
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Светлосна боја 3000K / 4200K / 6000K
  • Лумен 1960 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 28W

Технички документи

SKU: 016 025 0028 Категори: ,