CLASIS-31

11,480 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 50.000 часот.
  • Боја бела
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Светлосна боја 4000K
  • Лумен 2170 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 31W

Технички документи

SKU: 019 002 0031 Категорија: