CONCEPT-35

11,760 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 50.000 часот.
  • Боја Хром Роза бела
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Светлосна боја 4000K
  • Лумен 1000 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 35W

Технички документи

SKU: 019 010 0035 Категорија: