COSTA-35

7,910 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 50.000 часот.
  • Боја црна Бела
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Светлосна боја 4000K
  • Лумен 2000 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 35W

SKU: 019 015 0035 Категорија: