CRAFT 6

90 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 25.000 часот.
  • Држач за светилки E14
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Светлосна боја 4200K 3000K 6400K
  • Лумен 480 Lm
  • Волт 175-250V / 50-60Hz
  • Ват 6W

Технички документи

Категорија: