DELUXE-70

10,880 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 50.000 часот.
  • Боја Сина Бела Црна Црвена
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Светлосна боја 4000K
  • Лумен 3900 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 70W

Технички документи

SKU: 019 012 0070 Категорија: