DONALD

Карактеристики на производот

  • Боја зелена портокалова сина
  • Детална сијалица е вклучена
  • Држач за светилки G23
  • Лумен 350 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Watt Max 11W
SKU: HL 043 / 048 007 0011 Категорија: