EBRU

2,640 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 30.000 часа
  • Боја Црна Сребрена Бела
  • Детали со клипови
  • Потемнувачки Да
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Светлосна боја 3000K 6000K 4500K
  • Лумен 600 Lm
  • Volt 100-240V / 50-60Hz
  • Ват 10W
SKU: 049 010 0010 Категорија: