ELITE-10

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 25.000 часот.
  • Држач за светилки E14 / E27
  • LED ПК. / Тип SMD LED
  • Светлосна боја 3000K / 4200K / 6400K
  • Лумен 800 Lm
  • Напон 175-250V / 50-60Hz
  • Ватти 10W
Категорија: