ELITE 4

70 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 25.000 часот.
  • Држач за светилки E27 E14
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Светлосна боја 6400K 4200K 3000K
  • Лумен 250 Lm
  • Волт 175-250V / 50-60Hz
  • Ват 4W

Технички документи

Категорија: