-18%

ELITE 6

110 ден 90 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 25.000 часот.
  • Држач за светилки E27 E14
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Светлосна боја 3000K / 4200K / 6400K
  • Лумен 480 Lm
  • Волт 175-250V / 50-60Hz
  • Ват 6W

Технички документи

Категорија: