ELLIPTIC XL

1,930 ден

Карактеристики на производот

Просечен живот 20.000 ч.
Килибарна боја / титаниум
Држач за ламби E27
ЛЕР парчиња / LED-LED-тип на филијала
Светлосна боја 2200K / 2400K
Лумен 620 Лм / 250 Лм
Волт 220-240V / 50-60Hz
Ват 8W

Технички документи

SKU: 019 001 0018 Категорија: