EPSILON-15

670 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 30.000 часот.
  • Боја бела
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Светлосна боја 6400K
  • Лумен 1125 Lm
  • Volt 185-265V / 50-60Hz
  • Ват 15W

Технички документ

SKU: 027 004 0015 Категорија: