EPSILON-24

830 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 30.000 часот.
  • Боја бела
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Светлосна боја 6400K
  • Лумен 1800 Lm
  • Volt 185-265V / 50-60Hz
  • Ват 24W

Технички документи