EPSILON-36

1,000 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 30.000 часот.
  • Боја бела
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Светлосна боја 6400K
  • Лумен 2700 Lm
  • Volt 185-265V / 50-60Hz
  • Ват 36W

Технички документ

SKU: 027 004 0036 Категорија: