ERGUVAN-5

5,110 ден

Карактеристики на производот

  • Тело алуминиум
  • Боја црна
  • Дифузорско стакло
  • Држач за светилки E27
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват Макс 60W

Технички документи

SKU: 075 012 0005 Категорија: