EXCLUSIVE-24

8,130 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 50.000 часот.
  • Боја бела
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Светлосна боја 4000K
  • Лумен 1680 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 24W
SKU: 019 004 0024 Категорија: