EXPERT 10

200 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 25.000 часот.
  • Потемнувачки Да
  • Држач за светилки E27
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Светлосна боја 3000K / 4200K / 6400K
  • Лумен 900 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 10W

Технички документи

Категорија: