FAVORİ

13,990 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 50.000 часот.
  • Боја Хром Бакар Браун
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Светлосна боја 4000K
  • Лумен 2500 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 62W

Технички документи

SKU: 019 008 0062 Категорија: