FILAMENT FLAME 4

140 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 20.000 ч.
  • Држач за светилки E14
  • LED Pcs./Type Fılament LED
  • Светлосна боја 4200K 2700K
  • Лумен 320 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 4W

Технички документи

Категорија: