FILAMENT GLOBE 8

240 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 20.000 ч.
  • Држач за светилки E27
  • LED Pcs./Type Fılament LED
  • Светлосна боја 4200K 2700K
  • Лумен 500 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 8W

Технички документи

Категорија: