FLYER

Карактеристики на производот

  • Боја сина розова жолта
  • Детална сијалица е вклучена
  • Држач за светилки G23
  • Лумен 350 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Watt Max 11W
SKU: 048 008 0011 / HL 044 Категорија: