FONIX 8

120 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 25.000 часот.
  • Држач за светилки GU5.3
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Светлосна боја 4200K 3000K 6400K
  • Лумен 630 Lm
  • Волт 175-250V / 50-60Hz
  • Ват 8W
Категорија: