GARDENYA-3

1,200 ден

Карактеристики на производот

  • Тело од нерѓосувачки челик
  •  Компјутер со дифузер
  • Објаснување Сијалицата е вклучена
  • Држач за светилки GU10
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват Макс 35W