IRMAK-18

450 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 30.000 часа
  • Детален Водоотпорен – ПК Корица
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Светлосна боја 4200K / 6400K
  • Лумен 1440 Lm
  • Volt 170-265V / 50-60Hz
  • Ват 18W

Технички документи