JUMBO

2,030 ден

 Карактеристики на производот

  • Просечен живот 30.000 часа
  • Боја Розова Сина Бела
  • Потемнувачки Да
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Светлосна боја 3000K / 4500K / 6000K
  • Лумен 350 Lm
  • Volt 100-240V / 50-60Hz
  • Ват 6W

Технички документи

SKU: 049 027 0006 Категорија: