KAPLAN-45

1,470 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 50.000 часот.
  • Боја црна
  • Детали Водоотпорен
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Светлосна боја 4200K
  • Лумен 3600 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 45W