KAYIN-1

1,290 ден

Карактеристики на производот

  • Тело од нерѓосувачки челик и галванизиран челик
  •  Компјутер со дифузер
  • Држач за светилки E27
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват Макс 60W
SKU: 075 003 0001 Категорија: