KONAK-4

1,100 ден

Карактеристики на производот

  • Боја Хром мат Хром
  • Дифузорско стакло
  • Држач за светилки E27
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Watt Max 60W 12W ESL
SKU: 026 002 0004 Категорија: