LAURA

270 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 30.000 часа
  • Боја Белата мат Хром
  • LED Pcs./Type Power LED
  • Светлосна боја 4200K
  • Лумен 70 Lm
  • Volt AC 85-265V / 50-60Hz
  • Ват 1W  
SKU: 016 038 0001 Категорија: