LEYLAK-3

730 ден

Карактеристики на производот

  • Тело алуминиум
  • Боја Бела / Црна / Антички Црвен Бакар
  • Дифузорско стакло
  • Држач за светилки E27
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват Макс 60W

SKU: 075 013 0003 Категорија: