LINDA-36

3,040 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 30.000 часот.
  • Боја бела
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Светлосна боја 3000K / 4200K / 6400K
  • Лумен 2520 lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 36W

Технички документи

SKU: 016 034 0036 Категори: ,