LOTUS

480 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен животен век 100.000 часа
  • Батерија Ni-MH AA 200 mAh 1.2V
  • Детали за соларни светилки
  • LED Pcs./Type LED
  • Светлосна боја 6400K
  • Лумен 1,5 Lm
  • Ват 0.06W