MALDINI-3

760 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 30.000 часа
  • Батерија 2x4V 0,9Ah Полнечка запечатена киселина
  • Времетраење 1,5 часа
  • LED Pcs./Type 32 / SMD LED
  • Лумен 410 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 16W

Технички документи

SKU: 084 014 0003 Категорија: